Ik heet Antonio Quadrado, ben 58 jaar jong, voedingsdeskundige (voedingscentrum), voedings- en suppletietherapeut. Ik heb naast het studeren bij Civas opleidingsinstituut te Haarlem, Sorag-Akadamie te Elsloo en opleidingscentrum Evenwijs te Balk, allerlei autodidactische avonturen binnen therapieën en voedingsprotocollen zoals die van het Gerson Instituut, Budwig Center, Food Matters en vele andere beleefd en veel ervan in mijn leven toegepast. Na nieuwe inzichten vergaard en toegepast te hebben, voelde ik me sowieso stukken beter en dat zelfs in een uitbundige levensstijl.

 

Na een groot deel van mijn leven aan de smaak van voedsel gewijd te hebben, vooral smaakcombinaties en invloed van elementen van voeding en drank. Na deze jaren te leren over combinaties van zowel wijn-spijs, ingrediënten, structuren en bij elkaar passende smaakelementen, werd het tijd voor wat anders; voeding en goede voedingscombinaties met daadwerkelijk voedzaamheid. De samen te stellen menu’s, inzichten in smakelijke en voedzame maaltijden, werden mijn nieuwe focus en uiteindelijke doel.

 

Horeca is de tempel van de smaak, niet de voedselindustrie zoals veel mensen van mening zijn. Mijn studie en onderzoek bracht me nieuwe inzichten in voeding en wat voeding voor impact heeft op ons allemaal. Ik ben er klaar voor om het te delen, ben jij er klaar voor?

 

 

“Voedsel is uw medicijn en medicijn is uw voedsel”