Alles, maar echt alles wat je tot je neemt vertaalt zich in informatie voor je hele lichaamsstelsel. We zijn van alle aardse elementen gemaakt, levend en niet levend. Waar we niet van zijn gemaakt is van synthetische/zwaar geraffineerde producten die op voeding lijken maar tegelijkertijd geen voedzame stoffen bevatten. Daar zijn helaas winkels vol mee en het wordt gretig geconsumeerd, dus je koopt en eet het. Het is niet dat er geen goede gemaksvoeding (convenience) te vinden valt, maar deze zijn echter niet voor de kleine beurs ook niet voor die van mij.

 

Om een lang verhaal kort te maken! Of je brengt je geld naar de boer of je brengt het naar je dokter. De feiten zijn overal, het enige jammer eraan is dat niemand dit graag wil toegeven. Het lichaam is als de planeet waar we ons op bevinden een zelfhelend ecosysteem die beschikt over een zelfhelend vermogen, een systeem dat we telkens vernietigen, door arme voeding of arme levensstijl. Als je naar jezelf gaat kijken en alle diepte van dien, zal je je omgeving daar ook in vinden. Anders gezegd je bent wat je eet.

 

“Voeding die je tot je neemt is informatie die je cellen gebruiken om er energie van te maken. Elke stofje heeft zijn verhaal. Wees daarom voorzichtig met wat jij je lichaam vertelt”.